top of page

FESTIVAL DE SANT MARC

Hola noies i nois!! Com ja sabeu cada any al voltant del 25 d'abril fem el festival de Sant Marc a l'escola, on tot l'alumnat ha de crear una obra literaria. Aquest any s'ha endarrerit una mica, però com ja us he comentat a classe el pròxim 22 de maig el celebrarem al complet, amb la pujada al turó de Sant Marc de darrere l'escola per donar els premis literaris i tot!!

Aquest any com que ja esteu a 5è us toca escriure un conte. Sé que és una activitat complicada i que costa arrencar, així que avui us presento una eina digital que us podrà ajudar en el procés de creació: https://win.memcat.org/infantil/contesb/index.html.




Té un funcionament molt senzill, però ara us en faré cinc cèntims. A la pàgina principal trobareu un munt de temes i podreu triar el que més us agradi.

Un cop escollit el tema i hagueu clicat en ell haureu d'omplir correctament els requadres que us surten amb les paraules que us semblin a vosaltres. Un cop fets aquests passos ja tindreu el vostre conte boig.

Us animo a investigar i a provar diverses variacions, tantes com vulgueu. Escolliu les que més us agradin i porteu-les a la classe, allà decidirem quina o quines ens serviran de fil conductor per poder escriure el nostre conte breu.

No patiu, qualsevol problema o conflicte que surgeixi durant el procés jo us guiaré i ajudaré!!


Espero que gaudiu creant els vostres contes!:)


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page