top of page

COMPRENSIÓ LECTORA

Hola noies i nois!

En aquesta entrada us comparteixo la fitxa que treballarem el pròxim dia a classe sobre el nou llibre que llegirem: EL CLAN DE LA LLOBA, un llibre escrit per la Maite Carranza.


Us presento la fitxa per tal que a casa pugueu anar investigant i pensant les respostes. El pròxim dia les posarem en comú a l'aula i farem un petit debat abans d'endinsar-nos en la lectura.

Veureu que a mesura que anem avançant amb el llibre anirem fent diverses acitivtats per tal que guadim de la lectura i profunditzem en ell.


Espero que tingueu moltes ganes de començar-lo i endinsar-nos totes i tots en la història que se'ns presenta. :)

PD: Us adjunto el resum del llibre en cas que no us hagi estat possible aconseguir-lo encara.


Des de temps immemorials, els clans de les bruixes Omar han viscut amagant-se de les sanguinàries bruixes Odish i esperant l’arribada de l’elegida per la profecia. Ara els astres confirmen que aquest moment és a punt d’esdevenir-se. L’Anaïd, que ha viscut durant els seus catorze anys de vida apartada en un poblet del Pirineu, no sap quins són els secrets que afecten les dones de la seva família... Fins que la misteriosa desaparició de la seva mare, Selene la pèl-roja, l’enfronta a una veritat tan esfereïdora com increïble i l’obliga a recórrer un llarg camí ple de perills i descobriments.

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page